Welkom in het atelier van e-tailors

Wij zijn een e-commercebureau, gevestigd in Limburg (Heerlen).

We zien ons werk als een moderne ambacht en maken daarom maatwerk webshops afgestemd op de wensen van u en uw doelgroep. Onze zorg en aandacht voor details eindigt niet bij de oplevering van uw website. We helpen onze klanten groeien door maximaal bij te dragen aan het succes van hun winkel.

Wij geloven dat online succes niet vanzelfsprekend is, maar een nauwe samensmelting van verschillende ambachten: design + techniek + marketing = groei!

01. Design

Eerste indruk

De eerste indruk is bepalend

Het wordt wel vaker gezegd, een eerste indruk is eenmalig. Bij een webwinkel is het niet anders. Een bezoeker komt op uw website en besluit binnen enkele seconden of het de moeite waard is om uw website te bekijken. Als uw website niet prikkelt, geen professionele eerste indruk maakt of niet helder laat zien welke producten of diensten u verkoopt, dan is de concurrentie slechts 1 klik verwijderd. e-tailors draagt grote zorg aan het ontwerp van uw webwinkel. Elke webwinkel heeft een unieke uitstraling die past bij uw bedrijf, uw producten en uw klanten.

Gebruiksvriendelijkheid

Gebruiksvriendelijkheid

De ambacht van het ontwerpen gaat veel verder dan het verzorgen van de uitstraling van uw website. Er wordt goed onderzocht op welke manier uw bedrijf en producten het best tot hun recht komen en hoe we het uw klanten zo makkelijk mogelijk kunnen maken om een bestelling te plaatsen.

Vertrouwen

Vertrouwen

Het ontwerp van uw webwinkel speelt een belangrijke rol in het winnen van vertrouwen bij uw klant. Belangrijke punten zoals service en garantie, veilig afrekenen en uw retourbeleid zijn hierin onmisbaar. Daarnaast zijn wij er van overtuigd dat een persoonlijk karakter bijdraagt aan het vertrouwen van een klant. Een klant weet graag met wie ze zaken doen.

02. Techniek

Open software

Wij zijn open, net als onze software

Wij vinden het heel belangrijk om dit bij onze klanten te benadrukken. Onze klantenbinding is gebaseerd op kwaliteit, wederzijds vertrouwen en maximale inzet. Onze klantenbinding is niet gebaseerd op contracten of afhankelijkheid door onder andere gesloten systemen waar alleen wij mee kunnen en mogen werken.

De software die we gebruiken is open source, wat wil zeggen dat de code open toegankelijk is en dat ontwikkelaars wereldwijd bijdragen aan de ontwikkeling van het systeem. Zo bent u verzekerd van een door en door beproefd systeem, gebruikt door de allergrootsten (zoals Nike, KLM, Dixons, ANWB).

Magento

Magento e-commerce software

Wij hebben er voor gekozen om voor onze klanten gebruik te maken van het gratis open source pakket Magento. Magento is de marktleider op het gebied van e-commerce software (39% van de Nederlandse webshops in 2014, oftewel bijna 80.000 Nederlandse webshops). Het systeem biedt vrijwel alle mogelijkheden voor uw webwinkel die u nodig zou kunnen hebben. Dienen er maatwerk functionaliteiten te worden ontwikkelt, ook dan is een Magento webshop ideaal om als basis te gebruiken.

Maatwerk

Made to measure

De aansluiting tussen ontwerp en techniek wordt gemaakt in een template. Het is de presentatie-code van uw website. In de ontwikkeling van de template van uw webshop houden we rekening met compatibiliteit met oude en nieuwe systemen. Ook kunnen we uw webshop geschikt maken voor verschillende schermgroottes, waaronder mobiele apparaten (ook wel responsive design genoemd).

De flexibiliteit van uw webshop, zoals het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten en het updaten van het systeem naar nieuwe versies is grotendeels afhankelijk van de kwaliteit van de template. Wij werken daarom uitsluitend met maatwerk templates omdat het in de ontwerp-fase de volledige vrijheid biedt om een optimale gebruikerservaring en unieke uitstraling te behalen. Ook kunnen we op deze manier de kwaliteit (en flexibiliteit) van de template garanderen.

Koppelingen

Get your webshop in sync

Voor Magento webshops bestaan diverse modules om bijvoorbeeld betaalmethoden te implementeren (denk aan iDeal, creditcards, PayPal, direct e-banking, MisterCash), koppelingen met verschillende verzendmethoden (PostNL, DHL, DPD) of koppelingen met nieuwsbriefsystemen (zoals MailChimp).

Veel koppelingen met externe systemen kunnen dus via bestaande modules worden gerealiseerd. In sommige gevallen kan het nodig zijn dat we een maatwerk koppeling ontwikkelen met systemen.

Zo hebben we bijvoorbeeld een koppeling ontwikkeld die volledige order- en klanten synchronisatie verzorgt met de ERP software van AFAS Profit (http://www.afas.nl/).

03. Marketing

Bezoekersstroom

e-tailors versterkt

Een voordurende stroom van bezoekers is cruciaal voor iedere webshop. Zonder kijkers, geen kopers. Zoekmachines zoals Google hebben nog steeds de hoogste potentie om uw publiek te bereiken. Daarvoor is het van belang dat de inhoud van uw website zoals teksten en product-informatie wordt geoptimaliseerd zodat deze hoog in de organische zoekresultaten verschijnt. Wij helpen onze klanten hierbij.

Online campagnes

Online campagnes

Naast een hoge positie in Google zijn er ook tal van andere mogelijkheden om uw product online te profileren en nieuwe bezoekers naar uw shop te trekken. Denk daarbij aan de betaalde advertenties in Google (AdWords), banners, social media, affilliates en koppelingen met andere marktplaatsen zoals Ebay, Marktplaats en Google Shopping. Ook hierin kan e-tailors u adviseren en ondersteunen.

E-mailcampagnes

E-mailcampagnes

E-mail blijkt meestal de beste manier om uw klanten te bereiken en top of mind te blijven. Bied bestaande klanten iets extra’s door e-mails te sturen afgestemd op hun persoonlijke voorkeuren of beloon vaste klanten met een kortingscode. e-tailors kan u voorzien in een nieuwsbriefsysteem en helpt u met het opbouwen van een e-mailbestand en om dit vervolgens optimaal te benutten.

Fotografie

Fotografie

We hoeven u waarschijnlijk niet te vertellen hoe belangrijk fotografie is voor een website. Heldere productfoto’s, inspirerende sfeerbeelden en video’s zorgen voor meer aankopen. Daarom werken wij samen met diverse fotografen die hun vak verstaan.

04. Groei!

Optimalisatie

e-tailors ondersteunt

Door middel van uitgebreide statistieken kunt u uw groei bijhouden en inzien hoe uw bezoekers uw website gebruiken, waar ze vandaan komen en welke bezoekers de meeste conversies opleveren. Op basis van deze informatie kunnen we samen met u een plan maken om de website te verbeteren en meer rendement uit uw webshop te halen. Er is altijd ruimte voor verbetering.

Bedrijfsprocessen

Bedrijfsprocessen

Naarmate u groeit, groeit ook het belang om efficient te werken. Om u kostbare tijd te besparen helpen we uw bedrijfsprocessen optimaliseren en automatiseren. Denk daarbij aan koppelingen met transporteurs, fullfillment providers en administratiesoftware.

CRM

Klantrelatiemanagement

Wil u uw klanten beter leren kennen? Met behulp van een CRM-systeem kunnen wij u inzicht geven in wie uw beste klanten zijn en welke klant u misschien liever kwijt bent. Aan de hand van klantprofielen kunnen we verschillende automatische acties koppelen. Daarnaast maakt is het mogelijk om openstaande winkelwagens te bekijken en potentiele kopers te benaderen en te helpen met het plaatsen van een bestelling. Meer weten over de mogelijkheden? Neem contact met ons op.

Genoeg over ons. Wat is úw ambacht? Hoe kunnen wij ú helpen met úw online verkoop?
We zijn net zo benieuwd als u. Neem vrijblijvend contact met ons op, dan kijken we graag wat we voor u kunnen betekenen.

Bel ons via 045 – 7100 454, of neem contact op via ons contactformulier: