Goldmann Garens

Case: B2B Magento webshop met AFAS koppeling

Voor de groothandel Goldmann Garens staken we de bestaande huisstijl in een nieuw jasje en ontwikkelden we een nieuwe B2B webshop in Magento.

Door middel van de door ons ontwikkelde koppeling tussen het CRM AFAS en Magento worden alle klant-, order- en productgegevens continue gesynchroniseerd.

Met één druk op de knop wordt het volledige assortiment – inclusief alle benodigde attributen, categorieën en prijzen per land – in Magento aangemaakt. En dat alles in 3 talen.

Voor Goldmann ontwikkelden we de functionaliteit om artikeldimensies uit AFAS om te zetten naar configureerbare producten in Magento.

Klantenportaal

De Magento B2B shop vormt een centraal portaal voor de klanten. Er kan worden besteld, bestelstatussen en bestelgeschiedenis worden ingezien (ook van orders die via AFAS worden ingevoerd) en beeldmateriaal worden gedownload. Deze informatie wordt continue up-to-date gehouden.

Of de klant nu in de winkel staat of onderweg is, bestellingen plaatsen kan vanaf elk apparaat. De website is namelijk volledig responsive (geschikt voor mobiel, tablet en desktop).

De pijnlijke taak van het plaatsen van honderden producten is tevens zo makkelijk en snel mogelijk gemaakt door een tool die we voor Goldmann ontwikkelden waarmee gemakkelijk een keuze kan worden gemaakt uit honderden productopties door enkel het toetsenbord te gebruiken.

  • Koppeling tussen AFAS en Magento
  • Geavanceerde bestel- en zoektools
  • Maatwerk Magento template
  • Responsive – geschikt voor diverse schermformaten en apparaten
  • Nieuwsbrieven