Kingsmen Menswear

Case: Magento webshop met een alles-in-één-oplossing

Voor Kingsmen hebben we een webshop geleverd op basis van onze alles-in-één-software. Door de alles-in-één-software zijn er geen problemen meer met de techniek en kan de focus volledig worden gelegd op de eigen business. 

De webshop van Kingsmen heeft een volledig geïntegreerde kassa oplossing waardoor de klant geen problemen ondervindt met voorraad verschillen tussen online en offline (cross channel). De webshop beschikt over orderverwerking, voorraadbeheer en barcode scanning. Tevens hebben we een integratie met de e-tailors Pay voor een optimale inrichting van de processen en automatische aansturen van de pinterminal. 

Magento as a Service

Een volledige Magento 2 webshop laten bouwen kan hoge kosten met zich meebrengen. Tevens zullen de kosten ook hoog oplopen wanneer er verschillende extensies worden gekoppeld. Vergeet daarbij ook niet de kosten voor hosting. Om dit probleem op te lossen hebben wij een alternatieve betaalbare en schaalbare alles-in-één-oplossing ontwikkeld met een zeer geringe time-2-market voor uw Magento 2 webshop. 

Op basis van onze alles-in-één-oplossing hebben we een volledig nieuwe webshop geleverd. Een webshop oplossing waarbij alle processen zijn ondersteunt en die tevens zorgt voor een goede online vindbaarheid. Met onze totaaloplossing ben je ook verzekerd van een continue doorontwikkeling. Regelmatig worden nieuwe modules beschikbaar, zoals een integratie met een boekhoudpakket, en je webshop blijft altijd up-to-date naar de laatste Magento versie.

  • Magento 2 webshop alles-in-één-oplossing
  • Volledige focus op eigen business
  • Geïntegreerde kassa-oplossing
  • Orderverwerking, voorraadbeheer en barcode scanning
  • Integratie met Pay
  • Een altijd up-to-date webshop