GRATIS MAGENTO WEBSHOPSCAN

FUNCTIONEERT UW MAGENTO WEBSHOP NOG STEEDS GOED?

De wereld van internet verandert snel. Daarmee verandert ook de wijze waarop men uw website gebruikt en hoe zoekmachines uw website indexeren. Ook de komend periode gaan er weer veel zaken veranderen. Doe de Magento webshopscan en uw shop wordt grondig geanalyseerd.

Niet alleen voor Magento 2 shops, uw Magento 1 shop kunnen wij ook nog prima verbeteren en analyseren. Wij kunnen u tevens begeleiden in de juiste overgang van 1 naar 2. Vul het formulier in en wij helpen u verder.

Uw webshop wordt getest op de volgende onderdelen:

  • Snelheid
  • Mobiele bruikbaarheid
  • Veiligheid
  • SEO techniek
  • Degelijkheid van de code en programmering (eventuele bugs)
  • Zijn alle onderdelen en eventuele plugins “up- to-date” en veilig

Wat krijgt u?

  • Een gratis onderzoeksrapport
  • Bij eventuele verbeterpunten  krijgt u gratis advies

Wilt  u graag sparren over het rapport? Dan kunt u een gesprek met een consultant aanvragen

Magento logo

Vraag uw Magento scan aan

WAAR UW MAGENTO WEBSHOP AAN MOET VOLDOEN

MOBIELE BRUIKBAARHEID

Illustratie van een telefoonMobiel verkeer op uw website wordt steeds belangrijker. Er worden steeds meer aankopen gedaan via een telefoon. Dit komt mede omdat het betalen via een mobiel steeds makkelijker wordt gemaakt. Tegenwoordig zelfs makkelijker dan via een laptop. Daarnaast groeit ook het vertrouwen, om aankopen en andere acties op een website te doen, met een mobiel apparaat. Een mobiele bezoeker is dus niet alleen een bezoeker die oriënteert, maar ook een potentiële klant en/of lead. Zeker een groep bezoekers om rekening mee te houden. Uw webshop is waarschijnlijk al wel ‘responsive’, maar is deze ook echt goed te gebruiken op een mobiel apparaat? En wat vindt Google van de mobiele versie van uw webshop? Google is in 2018 voor meer en meer sites overgegaan op mobile first indexatie.

LAADSNELHEID

TellerklokNiemand houdt van een trage website. Het is één van de grootste ergernissen en redenen om af te haken tijdens het aankoop proces. Ook voor zoekmachines is het een belangrijk ranking factor. Maar, wát maakt uw webshop nou zo langzaam? Er zijn een aantal zaken die het laden van een pagina vertragen, bijvoorbeeld: te grootte afbeeldingen, een te langzame server of veel geblokkeerde bestanden zoals CSS en Javascript. Dit zijn allemaal zaken die verbeterd kunnen worden.

STRUCTURED DATA

Illustratie van een formulierVoor een webshop is het altijd een uitdaging om op te vallen tussen de concurrentie. Maar, hoe laat je uw Magento webshop extra opvallen binnen de zoekresultaten van Google? Naast een zo hoog mogelijke plek in de zoekmachine kunt u ook iets doen aan de wijze waarop u getoond wordt. Een goed voorbeeld hiervan is de bekende review sterren binnen de organische zoekresultaten.  Andere mogelijkheden zijn bijvoorbeeld: Een overzicht van uw evenementen, uw producten die direct in de zoekresultaten worden getoond. Deze gegevens heten ‘structured data’ of ‘rich snippets’. Door belangrijke gegevens op website te markeren, herkennen zoekmachines dit en zal dit automatisch in de zoekresultaten worden opgenomen. Met deze extra gegevens kunt u net meer opvallen dan uw concurrentie en krijgt u de klik van een potentiële klant.