Magento 1 melding

Heeft u nog steeds een Magento 1 webshop? Dan heeft u de volgende melding ongetwijfeld al gezien:

“Your Version of Magento Open Source Sunsets in 2020”

Magento 1 melding

 

 

 

 

 

Al geruime tijd is bekend dat Magento 1 in 2020 niet langer ondersteund wordt en dat gaat zijn sporen nalaten. Webshopeigenaren zullen flinke investeringen moeten doen om te migreren naar Magento 2. Dat is nogal een overgang.

Wij zijn al geruime tijd bezig met het ontwikkelen van een klantvriendelijke en betaalbare manier om dit te regelen, dankzij onze PAAS. De PAAS (platform-as-a-service) is dé schaalbare totaaloplossing voor uw webshop. In tegenstelling tot de SAAS (software-as-a-service) is het namelijk mogelijk om maatwerk aan uw shop toe te voegen.

Migratie naar Magento 2

De volgende zaken zijn ondergebracht in het PAAS-systeem van e-tailors:

  • High speed Magento hosting
  • Performance optimalisatie o.a. voor Google Pagespeed
  • Een altijd up-to-date Magento versie
  • Regelmatig nieuwe modules zonder meerprijs in het basispakket
  • Service & gebruikersondersteuning
  • SLA is inbegrepen

Magento open source shopping platform

Magento is nog steeds hét meest veelzijdige en flexibele open-source shopping platform in de markt. Het voordeel daarvan is dat het aanpassen van een generieke shop naar jouw persoonlijke wensen vrij eenvoudig is. Daarnaast zijn er tienduizenden programmeurs die meewerken aan de open-source community door het schrijven en beschikbaar stellen van nieuwe modules.

Je kan het zo gek niet bedenken of er is vast wel iemand die jouw gewenste uitbreiding al heeft gemaakt. Er is dan ook een waar eco-systeem rondom de verschillende modules voor Magento ontstaan. Al deze modules worden door een nog groter aantal bureau’s voor klanten geïmplementeerd.

Onze shops kunnen al binnen 3 tot 4 weken live zijn. Geïnteresseerd? U kunt altijd binnenlopen voor een bak koffie of een afspraak maken. U kunt ook een Magento scan aanvragen, dan kijken wij waar uw webshop zich nu al op kan verbeteren.