E-tailors B.V. breidt dienstverlening uit met overname Lingewoud

Met trots kondigen wij aan dat per 16 april Lingewoud is overgenomen door E-tailors B.V.. Lingewoud is specialist op het gebied van bedenken, ontwikkelen en beheren van weboplossingen gebaseerd op het content management systeem TYPO3. Met deze overname krijgt de dienstverlening aan klanten van zowel E-tailors als Lingewoud een mooie uitbreiding. Voorlopig zal oud eigenaar Pim Snel werkzaam blijven binnen Lingewoud, waarbij hij ondersteuning gaat bieden bij de integratie van Lingewoud naar E-tailors.

De heer Snel, oprichter van Lingewoud, wordt getypeerd door een brede interesse en veel ervaring met uiteenlopende onderwerpen. Zijn grootste drijfveer is het toepassen van de laatste technologische trends en ontwikkelingen in dagelijkse oplossingen. Op deze manier wil hij zijn opdrachtgevers een technologische voorsprong geven.
Lingewoud werd in het jaar 2000 opgericht met als doel op basis van Open Source technologie te ontwikkelen. Hierdoor heeft Lingewoud zich de afgelopen 20 jaar voornamelijk bezig gehouden met het bedenken, ontwikkelen en beheren van uiteenlopende weboplossingen voor MKB, multinationals, maakindustrie en (semi) overheidsinstellingen, voornamelijk gebaseerd op het CMS TYPO3. Naast ervaring met maatwerk software op basis van Open Source technologie, heeft Lingewoud zich de afgelopen jaren ook beziggehouden met systeemontwerp en onderhoud van Linux. Naarmate de jaren vorderde is de focus echter steeds verder richting het CMS TYPO3 verschoven. Hierdoor brengt Lingewoud specifieke kennis mee met op het vlak van hosting automation, automatic testing en continuous deployment, wat van toegevoegde waarde is voor het optimaliseren van de dienstverlening van E-tailors.

Doordat steeds meer klanten Lingewoud wisten te vinden, is het klantenbestand de afgelopen jaren flink gegroeid. Ondanks deze groei bleef de heer Snel alle zaken samen met zijn vaste medewerker regelen. Door de groei van het klantenbestand en de forse toename van projecten en eisen van klanten heeft Lingewoud besloten aansluiting te zoeken bij een grotere partij. In deze zoektocht heeft het bedrijf in E-tailors een modern, bij Lingewoud passend bedrijf gevonden welke de capaciteitsuitbreiding en verwachtte service aankan. Het personeel van Lingewoud blijft werkzaam maar werkt voortaan onder de naam E-tailors.

Zoals de lezers van dit artikel wellicht weten is E-tailors ontstaan door samenvoeging van vijf partijen met jarenlange ervaring in internet oplossingen. Vanuit de kantoren in Weert en Zaltbommel bedient E-Tailors de Nederlandse en Belgische markt. Onder het motto “succesvol online” geeft het bedrijf invulling aan de full-service gedachte; van advies tot de realisatie van websites, webshops en applicaties. Van hosting tot online marketing. Daarbij wordt gebruik gemaakt van verschillende professionele Open Source technologie en software, zoals TYPO3, Magento en WordPress. Oplossingen die E-tailors biedt zijn zowel standaard als op maat gemaakt. Met deze overname verwacht E-tailors de dienstverlening verder te kunnen optimaliseren. Extra personeel en de jarenlange kennis en kunde die zij meebrengen gaan hier aan bijdragen.

E-Tailors logo

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *